LÖS PROBLEMET

Eftersom vi tror att utveckling sker bäst i gränssnitten mellan områden, tittar vi på saker från nya perspektiv.

PROJEKTLEDNING

Planer

Ibland vet man vad man vill göra men inte exakt hur man ska nå dit. Vi hjälper dig att strukturera upp din idé med vad, vem, hur och när.

Ledning

Behöver du någon som håller ihop leveransen och faciliterar resultat? Vi hjälper dig med att vara spindeln i nätet för mindre och större uppdrag.

Testat att ha en virtuell projektledare? Vi behöver nämligen inte vara på plats för att hålla ihop saker. Passar utmärkt för mindre uppdrag där kostnaden är en stor faktor.

Rapporter 

Behöver du en schysst sammanställning av ditt uppdrag? Vi har verktygen för att förklara arbetet på ett bra sätt.

UTVECKLING

Kundresor

Dags att förbättra kundupplevelsen eller hitta nya affärer? Vi hjälper dig att titta på kundens resa och lämnar förslag på åtgärder eller nya affärsmodeller.

Socialt entreprenörsskap

Funderat på det här med CSR och att addera till det i din affär? Vi hjälper dig att ge tillbaka till världen samtidigt som det stärker din kultur och varumärke.

Business case

Svårt att veta om en idé är värd att satsa på? Vi hjälper dig att både definiera affären och göra räknesnurror. Behöver du en hel affärsplan löser vi det med.

NYA INSIKTER

Facilitator

Ska du ha en workshop eller en temadag och behöver någon som håller ihop er i rätt riktning? Vi hjälper dig. Våra workshopsmodeller är hämtade från design-världen och kombinerad med militärisk precision. 

SEMINARIER

Etik & Moral i en digitaliserad omvärld

Teknikutveckling har alltid drivit debatt i samhället. Hur ser du på de olika valen vi ställs inför idag? Tillsammans med Gr8it har vi tagit fram seminarium och efterföljande workshop i ämnet. 

Tidsperspektiv

Människor har olika attityder gentemot tid, vilket påverkar hela vår vardag och liv. Har du koll på ditt eller dina kollegors perspektiv? Vi erbjuder en föreläsning om senaste tidsforskningen som garanterat ger nya insikter.